Kyrkogårdsbelysning

Funderar ni själva på ny eller uppgradering av er befintliga belysning av kyrkor och kyrkogårdar? Vi hjälper mer med detta.

Trygg AB hjälper er med belysning av kyrkor och kyrkogårdar

Belysning av kyrkor och kyrkogårdar

Vi har två spännande installationer inbokade för första halvåret 2022 i Danmark och Sverige och ett flertal projekt i planeringsstadiet.

Funderar ni själva på ny eller uppgradering av er befintliga belysning av kyrkor och kyrkogårdar? Boka en kostnadsfri demonstration med vår Ljuskonsulent Lisette som kan visa er alla möjligheter som finns när det kommer till belysning. 

Svensktillverkad solcellsbelysning för kyrkogårdar

Trygglampan

Trygglampan är svensktillverkad solcellsbelysning för kyrkogårdar och begravningsplatser och liknande miljöer. De unika belysningssystemen har diskreta solceller och är utvecklade för vårt nordiska klimat med få soltimmar vintertid. Systemen aktiveras vid rörelse vilket skapar ljus och trygghet för förbipasserande på kyrkogården. Trygglampan är kostnadseffektiva och helt självförsörjande på energi, då de laddas via sol och dagsljus. Belysningen aktiveras bara av större föremål som människor och bilar och är släckt under övrig tid – vilket är bäst för djurlivet.


- Godkänd av länsstyrelsen
- Gillas av kyrkogårdsbesökare
- Kostnadseffektiv
- Ej behov av kabelgrävning
- Miljövänlig
- Klarar svens vinter med bravur
- Bästa valet för naturlivet

Önskar ni fortsätta processen så skickar vi en skriftlig offert och om den blir godkänd sköter vi hela processen med att få länsstyrelsens godkännande. Vi har egen erfaren personal för eventuella grävningar som krävs för att placera nya el-kablar. Sedan sköter vår el-installationspartner med 17 års erfarenhet och deras rikstäckande team med 15 erfarna installationselektriker uppdraget med att får er nya belysning av kyrkor och kyrkogård på plats.

Betydelsen av rätt belysning i offentliga miljöer
Belysning i offentliga miljöer spelar en viktig roll i att skapa en trygg och säker miljö för människor. Rätt belysning kan bidra till att förhindra olyckor, brott och skadegörelse. Dessutom hjälper det att skapa en trevligare och mer inbjudande miljö för besökarna.

Färgtemperatur och ljusfördelning är två faktorer som påverkar belysningen i stor grad. Färgtemperatur beskriver hur "varmt" eller "kallt" ljuset upplevs. Att ha en jämn ljusfördelning är viktigt för att undvika mörka fläckar eller områden med överdriven belysning. Tillsammans kommer vi fram till en passande lösning utifrån era behov och önskemål. 
 

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå